Om Ti på Topp

Velkommen til årets turkampanje i Flesberg fra 10.mai til 10.oktober 2020. Påmelding er åpen!

Hva er Ti på Topp
Ti på Topp er et tilrettelagt turtilbud hvor målet er å besøke ti ulike turmål i Flesberg fra 10.mai til 10.oktober. Gjennom å registerer turene på nettsiden vår eller i Ti på topp-appen får du ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i vårt område. Noen trigges av tanken på å konkurrere mot andre deltagere, mens andre synes deter spennende nok å utfordre seg selv. I Ti på topp er det rom for alle! Du kan melde deg på lag for bedriften, på et familielag, eller som individuell deltaker. Ti på topp passer med andre ord godt for deg som har lyst til gå på tur med kollegaer eller familien– og for deg som foretrekker å nyte naturens ro og stillhet alene. På nettsiden kan du hele tiden følge med på hvor mange turer du har fullført,og hvor mange kilometer som er tilbakelagt. 

Hvorfor Ti på Topp?
Naturopplevelser gir deg bedre helse, mer utholdenhet, færre plager, mindre stress
og bedre mental helse. Uansett hvilke utfordringer du har i hverdagen, vil fysisk
aktivitet bidra positiv. Likevel kan terskelen for å komme seg ut være høy, spesielt når hverdagen er på sitt mest hektiske. I slike perioder kan Ti på topp gi motivasjonen du trenger for å sette i gang. Det er trygt, enkelt og gøy. Og når du først har opplevd de mange fordelene ved å vandre i naturen, får du garantert lyst til å prøve deg på flere av turene!


Hvordan melde seg på?
Så enkelt er det!
1. Last ned appen fra Google Play eller AppStore eller klikk på påmelding på nettsiden.
2. Registrer deg.
3. Velg ditt neste turmål, og finn frem ved hjelp av kart og beskrivelse, og eventuelt
GPS-koordinater (Fra 10.mai)
4. Når du er i nærheten av turmålet, kan du «sjekke inn» i appen. Slik blir turen din
registrert. Alternativt kan du registrere turen på våre nettsider med koden du finner i
postkassen i nærheten av turmålet.
Ekstra: Del bilder av deg selv og eventuelt reisefølge i sosiale medier!

Hva koster det?
Deltagelse koster kr 165,- per deltager. For barn som ikke skal ha egen profil, men legges under en voksen koster kr 50,-

Hvem kan delta?
Delta med din bedrift (bedriftsklasse)
Ti på Topp er et enkelt, morsomt og sosialt HMS tiltak på din arbeidsplass. Å gjennomføre Ti på Topp med kollegaer gir økt overskudd, samhold og trivsel blant ansatte. Alle bedrifter kan delta og man kan lage interne konkurranser, eller sammenligne seg med andre bedrifter.

Delta alene (individuell klasse)
Dersom du ønsker å gjennomføre Ti på Topp alene velger du påmelding i individuell klasse.

Delta med din familie(familieklasse)
Ønsker du å ha med deg  familien på et turlag velger du å delta i familie og venneklassen. Hvert lag består av 3-8 deltagere. Del gjerne utfordringen med øvrig familie. Hvem klarer alle turene i løpet av sesongen?

Påmelding barn:
Det er mulig å melde på barn samtidig som man melder på seg selv, man bruker da nettsiden for å registrere turene for barna (kan ikke sjekke inn på toppene). Brukernavnet deres er da en e-mailadresse.

Dersom du har barn som har egen mobiltelefon, og som ønsker å benytte denne til innsjekking under Ti på Topp- konkurransen- er det lettest å melde dem på separat. Altså ikke når du melder deg selv på, men en egen påmelding. Så hvis du oppretter familielaget "Familien Hansen" når du selv melder deg på, søker du bare opp det laget og får barnet inn under samme laget når du melder dem på i etterkant.

Hvordan registrere turer og sender inn bilder?
Du kan enten registrere turer her på denne nettsiden via "Min side", eller ved hjelp av appen Ti På Topp (Apple Appstore eller Google Play). På "Min side" kan du registrere turer og laste opp bilder. Husk at du må registrere turkoden som du finner på en plakat på turmålet.

Bruker du appen, skal du bare trykke innsjekksknappen som blir grønn når du er innenfor en gitt radius på turmålet, så er turen registrert. NB! Husk å starte appen og velge/åpne turmålet mens du befinner deg i et område med god dekning før du beveger deg mot turmålet. På denne måten får appen lastet ned posisjon og opppdateringer for målet. Det er da mulig å sjekke inn om det skulle være dårlig mobildekning der. Husk å åpne appen igjen når du kommer innenfor god mobildekning igjen slik at appen får lastet opp registreringen din.

Det må gå 24 timer etter innsjekk på en topp før du har anledning til å sjekke inn på samme topp igjen.

Premiering
Alle som går 10 eller flere ulike turer, får deltakerpremie. 

 

Tilbake til hovedside